Специализиран сервиз за iPhone, iPad и Macbook

MAXCENTER е лидер в сервизирането на Apple продукти в България. Предлагаме качествен ремонт за iPhone, iPad и Macbook с гаранция до 12м.

Безплатна консултация с наш служител: 0889 43 80 70

Сервизът на MAXCENTER предлага поддръжка на: iPhone, iPad и MacBook. Част от услугите, които извършваме са: Профилактика на MacBook; Установяване на повреди по вашето устройтво; Смяна на компоненти, Смяна на стъкло на iPhone; Смяна на дисплей на iPhone, Смяна на батерия на iPhone, Смяна на букса за захранване на iPhone, Смяна на слушалка на iPhone, както и софтуерни услуги.

 

Смяна на дисплей на iPhone

Смяната на дисплей е професионална услуга, която включва демонтиране на повредения дисплей и прехвърляне на всички компоненти на новия, след което се монтира обратно на устойството. При наличието на части, отстраняването на подобен проблем стандартно отнема няколко работни часа.

ДИАГНОСТИКА

Най-често нашите клиенти се възползват от тази услуга, в случаите, когато повредата по устройството е неизвестна за тях. Важно е да знаете, че често се случва да е налична повече от една повреда и точно за това е препоръчително, устройството ви да бъде диагностицирано, ако не сте наясно къде се крие проблемът. Пълната диагностика включва тестване на устройството ви, както на софтуерно така и на хардуерно ниво. След констатация на повредите, сервизът ни ще изготви индивидуална оферта за отремонтирането на вашето устройство.

 
 
Обади се