Специализиран сервиз за iPhone, iPad и Macbook


MAXCENTER е лидер в сервизирането на Apple продукти в България. Предлагаме качествен ремонт за iPhone, iPad и Macbook с гаранция до 12м.



Защо да изберете нас?

✔️ Ние извършваме ремонт само и единствено на продукти на Apple.

✔️ Повечето ремонти се извършват в срок от 1 до 3 работни дни

✔️ Имаме огромен опит в сервизирането на iPhone, iPad и Mac.

✔️ Ще бъдете информиран при всяка стъпка от ремонта.

✔️ Получавате протокол за всяко наше действие.

✔️ Писмена гаранция за качество.

✔️ Изключително добри цени❗️

 

Част от услугите, които извършваме:

Професионален сервиз и поддръжка на: iPhone, iPad и MacBook.

Смяна на стъкло на iPhone, Смяна на дисплей на iPhone, Смяна на компоненти,

Смяна на батерия на iPhone, Смяна на букса за захранване на iPhone, 

Смяна на слушалка на iPhone, както и софтуерни услуги.

Профилактика на MacBook; Установяване на повреди по вашето устройтво;


Безплатна консултация с наш служител: 

0889 43 80 70


Смяна на дисплей на iPhone


Смяната на дисплей е професионална услуга, която включва демонтиране на повредения дисплей и прехвърляне на всички компоненти на новия, след което се монтира обратно на устойството. При наличието на части, отстраняването на подобен проблем стандартно отнема няколко работни часа.


Смяна на батерия


След 2-3 години употреба, батерията на повечето iPhone-и се изразходва значително по-бързо от нормално, също така устройството може да започне да се изключва само с остатъчен заряд. Ако и вие срещате подобни проблеми, то по всяка вероятност батерията на вашия Айфон трябва да бъде заменена. Сервизите на MAXCENTER предлагат замяна на батерия с нова оригинална, като получавате 6 месеца гаранция за нея! 

НОВО!

Може да се възползвате от нашата уникална услуга: в случай че запишете предварителен ден и час в който ще посетите нашия сервиз, ние ще извършим смяната на момента и няма да се налага да чакате или да се връщата повторно!


ДИАГНОСТИКА


Най-често нашите клиенти се възползват от тази услуга, в случаите, когато повредата по устройството е неизвестна за тях. Важно е да знаете, че често се случва да е налична повече от една повреда и точно за това е препоръчително, устройството ви да бъде диагностицирано, ако не сте наясно къде се крие проблемът. Пълната диагностика включва тестване на устройството ви, както на софтуерно така и на хардуерно ниво. След констатация на повредите, сервизът ни ще изготви индивидуална оферта за отремонтирането на вашето устройство.


 
 
Обади се