Apple отново са на върха!

По официална информация от Strategy Analytics, калифорнийската компания е задминала своя корейски конкурент Samsung по продажби на смартфони за последните три месеца от 2016 година. Според компанията устройствата на Apple са заели 18% от общия пазар през декемврийското тримесечие.

4775 гледания
Прочети още...

Срещу скромната сума от $6500 може да се сдобиете с комплект златни iPhone 7 с ликовете на Тръмп и Путин

Ето, че навлизаме в месеца на любовта, а голяма част от нас все още не сме избрали подаръци за нашите половинки за Свети Валентин. До скоро най-яркия начин да изразим любовта си беше с цвете, специална вечеря или почивка на някой курорт, но в 2017 нещата не стоят точно така. Какво може да е по-романтично от това, да си подарите персонализирани модели на iPhone с изгравирани ликове на новия президент на САЩ, Доналд Тръмп, и президента на Русия - Владимир Путин.

1639 гледания
Прочети още...

Защо iPhone e най-добрият избор при покупка на нов смартфон?

Защо да предпочетеш iPhone, когато си закупуваш нов телефон?

Голяма част от потребителите на смартфони, които до момента не са имали iPhone, се колебаят дали и те да не преминат към продуктите на Apple. Най-често изборът стига до даден модел iPhone или някое друго устройство, било то Android или Windows Phone. Причината за това, хората да се колебаят дали да си вземат iPhone или да използват друга платформа, е славата, която самата серия смартфони на Apple има. Независимо дали те са видяли с очите си, или ги е посъветвал приятел или роднина, е неуспоримо, че iPhone моделите са едни от най-добрите и разпространени устройства на пазара в момента. В тази статия ще обясним, кои са причините толкова голяма част от потребителите да предпочетат мобилно устройство на калифорнийската компания.

12665 гледания
Прочети още...

Какво е iCloud?

 

Един от най-често задаваните, от новите потребители на Apple устройства, въпроси е какво е iCloud и за какво се използва? В тази статия ще откриете обяснения за тези два въпроса, а също така и няколко съвета, които 100% ще са Ви от полза, при създаването на iCloud акаунт.

 

Какво е iCloud?

10357 гледания
Прочети още...

Вижте как бързо и лесно да поставите стъклен протектор на вашия смартфон...

Кратки инструкции, за това, как да правилно да поставим стъклен протектор:

1: Намерете подходящо място за поставяне на протектора

2: Сложете телефонa на твърда, равна повърхност и старателно почистете екрана на устройството

3: Фиксирайте отворите за сензорите и бутоните на протектора

4: Внимателно залепете протекторa

5: Изкарайте въздушните балончета, ако има такива, с помощта на кърпичка или карта

Може да откриете по-подробно обяснение за процедурата към края на статията.

5463 гледания
Прочети още...

На какво точно се дължи огромният успех на iPhone серията?

Спокойно може да се предположи, че всеки модерен човек на планетата знае какво е iPhone. Популярността на смартфон серията на калифорнийския гигант Apple продължава да се разраства с всяка година, а клиентите им са все така доволни. Думата „iPhone“ се е превърнала в синоним на качествен, бърз и изящен смартфон, но винаги ли е било така?

 

7714 гледания
Прочети още...
Обади се