ПРОМО! Стъклени протектори на СУПЕР ЦЕНИ ОТ 4.99лв

Какво е iCloud?

 

Един от най-често задаваните, от новите потребители на Apple устройства, въпроси е какво е iCloud и за какво се използва? В тази статия ще откриете обяснения за тези два въпроса, а също така и няколко съвета, които 100% ще са Ви от полза, при създаването на iCloud акаунт.

 

Какво е iCloud?

4499 гледания
Прочети още...

Вижте как бързо и лесно да поставите стъклен протектор на вашия смартфон...

Кратки инструкции, за това, как да правилно да поставим стъклен протектор:

 

1: Намерете подходящо място за поставяне на протектора

2: Сложете телефонa на твърда, равна повърхност и старателно почистете екрана на устройството

3: Фиксирайте отворите за сензорите и бутоните на протектора

4: Внимателно залепете протекторa

5: Изкарайте въздушните балончета, ако има такива, с помощта на кърпичка или карта

Може да откриете по-подробно обяснение за процедурата към края на статията.

2633 гледания
Прочети още...

MAXCENTER стартира коледната си разпродажба!

 

Ето, че стана време за коледните и новогодишни празници. Много от нас са си пожелали добрият, белобрад старец да ни донесе нов iPhone под елхата. Това, което не трябва да забравяме е, че и телефоните се нуждаят от грижа. За да можем максимално дълго да се радваме на нашите устройства е желателно да ги предпазим по всякакъв възможен начин. Тъй като не винаги зависи от нас, дали телефонът ни няма да бъде надраскан, ударен или изпуснат и няма как да се застраховаме на 100%, против подобно нещо, е препоръчително да защитите телефона си с протектор и калъф. Във връзка с това, от MAXCENTER искаме да обявим своята Коледна разпродажба, започваща от 20.12.2016. По време на нея ще може да закупите аксесоари за своето устройство, било то iPhone, iPad или Mac, на цени с до 80% отстъпка. 

На този линк ще откриете всички артикули, участващи в нашата Коледна разпродажба.

833 гледания
Прочети още...

На какво точно се дължи огромният успех на iPhone серията?

Спокойно може да се предположи, че всеки модерен човек на планетата знае какво е iPhone. Популярността на смартфон серията на калифорнийския гигант Apple продължава да се разраства с всяка година, а клиентите им са все така доволни. Думата „iPhone“ се е превърнала в синоним на качествен, бърз и изящен смартфон, но винаги ли е било така?

 

В тази статия ще разгледаме подхода на калифорнийската компания през годините, какви решения е вземала, какви са били приоритетите и целите ѝ, както и каква точно е причината iPhone серията да се превърне в толкова успешен и известен продукт, способен да се пребори с безброй конкуренти, много от които не просто се опитват да я наподобяват, а направо я копират.

 

С цел да улесним максимално нашите читатели, ще разделим статията на няколко ключови части, в които се крият основните причини за успеха на Apple – Външен вид и използвани материали на изработка, Хардуерни компоненти и бързодействие и Операционна система

5308 гледания
Прочети още...

Новата iOS 10.2 вече е налична!

Apple пуснаха ъпдейт на своята мобилна операционна система. Новата, iOS 10.2 версия носи със себе си нови приложения, емоджита, фонови изображения, функции на камерата, както и доста интересни ефекти към Messages приложението.

 

 

 

 

1762 гледания
Прочети още...

Вижте какво може да причини 50 cal оръжие, огнехвъргачка или лък на вашия iPhone...След като вече разгледахме колко издръжливи при изпускане са новите iPhone 7 и 7 Plus модели е време да разгледаме нещо, малко по-екстремно. Във видео материалите по-долу може да видите как се представят тазгодишните предложения от калифорнийския гигант в най-различни изпитания. Включените “тестове” са стреляне по телфоните с .50 cal оръжие, огнехвъргачка и лък.
 

1436 гледания
Прочети още...